Hero medewerkers2

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom op 23 juni langs op onze banenmarkt!

Voor wie is het?

Net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging? Kom 23 juni langs bij VanMeijel en doe inspiratie op voor je nieuwe baan! Benieuwd hoe het is om consultant te zijn, of wil je een kijkje achter de schermen nemen bij onze development afdeling? We zien je graag op ons hoofdkantoor in Emmeloord!

Hallo! Wij zijn VanMeijel

Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord. Toch heb je bijna iedere dag met ons te maken. Want er is bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet gerealiseerd is met behulp van onze software.

Als familiebedrijf zijn wij al 35 jaar dé automatiseringspartner voor bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren. Samen met onze klanten ontwikkelen we digitale oplossingen voor uitdagingen in hun bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer grip op projecten. Dit maakt de werkdag van morgen slimmer, leuker en efficiënter dan die van vandaag.

We zijn trots op onze klanten, die behoren tot de absolute top van de Nederlandse bouwsector. Enkele bekende namen zijn KWS, Dura Vermeer en Boskalis. Met zo’n 110 collega’s helpen we deze bedrijven, en vele anderen, vanuit onze vestigingen in Emmeloord, Amsterdam en Eindhoven met digitaliseren.

Collega’s aan het woord

Ontdek jouw mogelijkheden

Heb je een opleiding in de richting van Business of IT, én ben je op zoek naar een baan die écht bij je past? Dat komt goed uit! Op de banenmarkt van VanMeijel krijg je de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons bedrijf en te ontdekken of werken bij VanMeijel iets voor jou kan zijn. 

Bij VanMeijel mensen in verschillende disciplines; zoals consultancy, software development, account management, marketing en nog veel meer. Tijdens de banenmarkt krijg je een kijkje in de keuken en laten we je zien hoe al deze disciplines samenwerken om bouwbedrijven te digitaliseren. Onder het genot van een hapje en drankje vertellen onze professionals over hun werkdag

Na de banenmarkt heb je waarschijnlijk een beter idee gekregen van waar je hart ligt. Spreekt een functie bij VanMeijel je aan? Mooi! Bij vertrek kun je direct solliciteren!

Langskomen?

Dat kan! Je bent vanaf 17.00u van harte welkom bij ons op kantoor: Duit 8, 8305 BB Emmeloord. Het is niet nodig je vooraf op te geven. De markt duurt tot 20:00u.

Kom werken bij VanMeijel

Young professionals Program

Emmeloord

Klaar om je horizon te verbreden in de digitale wereld? Met ons young professional program duik je in uiteenlopende projecten én blijf je al werkend leren. Door een kennismaking met verschillende IT vraagstukken, onze klanten en processen kun jij alle kanten op qua ontwikkeling.

Process Developer

Emmeloord, Eindhoven

Zie je overal om je heen kansen om bedrijven slimmer, leuker en efficiënter te laten werken? En wil je deze ideeën omzetten naar concrete automatiseringsoplossingen? En lijkt het je leuk om bedrijfsprocessen te ontwikkelen op een low-code platform? Kom dan bij ons werken als process developer.

Low-code consultant

Emmeloord

Zie je overal om je heen kansen om bedrijven slimmer, leuker en efficiënter te laten werken? Lijkt het je leuk om te werken op scheidslijn van business en IT? Lijkt het je leuk om bedrijfsprocessen te digitaliseren met een low-code platform? Kom dan bij ons werken als low-code consultant!