3 F0 A2070

Young Professional worden? Daan vertelt..

Eerst krijg je de basis in trainingen met kennis, daarna kijk je samen met je mentor naar wat je interessant vindt aan Metacom en kun je meelopen op de afdeling die je aanspreekt!

Young Professional worden? Maak kennis met het programma!

Ben je net klaar met je studie en zoekende in welk gebied je aan het werk wil? Dan herken je je misschien in het verhaal van Daan. Als net afgestudeerde was Daan op zoek naar een baan die bij hem past, maar wat? Dat wist hij nog niet precies. Zo heeft Daan ons Young Professional gevolgd. Hij vertelt over zijn ervaringen. Lees en ontdek of het Young Professional-programma bij jou past!

Daan, hoe vond je het Young Professional-programma?

Het is mij goed bevallen, je wordt echt meegenomen in de processen. Je krijgt goede begeleiding vanuit de verschillende afdelingen en van HR. Je wordt echt een onderdeel van de afdeling customer care. Eerst krijg je de basis in trainingen met kennis, daarna kijk je samen met je mentor naar wat je interessant vindt aan metacom en kun je meelopen op de afdeling die je aanspreekt!

Waarom heb je zelf voor dit programma gekozen?

Eigenlijk ben ik gelijk na mijn studie op zoek gegaan naar een baan, ik studeerde Technische Bedrijfskunde (Groningen), dit is een erg brede studie. Ik was op reis in Spanje en toen werd ik benaderd door VanMeijel op LinkedIn. Ik was op zoek naar een baan waar ik veel met externe partijen te maken zou hebben en sociaal bezig kon zijn. Ook had ik consultancy in mijn zoektocht. Dit komt samen bij VanMeijel. Ik heb mijn cv gedeeld en drie gesprekken gehad. Vandaaruit ben ik in februari 2022 gestart met het Young Professional-programma.

3 F0 A2001

Young Professional worden?

Wil jij net als Daan, Young Professional worden?

Hoe ziet een dag als Young Professional eruit?

Je volgt twee keer per week een intensieve training in de producten van VanMeijel. Het product is zeer complex, dus goed om te weten hoe je klanten hiermee kunt helpen! Daarnaast doe je verschillende werkzaamheden op de Customer Care afdeling zoals: klantvragen behandelen en oplossen. Zo word je al geïntroduceerd met klantcontact en leer je de producten en de organisatie kennen. Na een halfjaar bepaal je welke richting je op wil en kun je op een afdeling meelopen. Zelf koos ik bijvoorbeeld voor de afdeling Metacom Online en daar ben ik nu consultant!

Wat vond je het leukst?

Dat je in zo’n korte tijd zo hard kan groeien. Niet alleen op het gebied van kennis, maar ook als persoon. En dat je zelf kan kiezen in welke onderdelen in het vakgebied je wil ontwikkelen. Het is erg leuk om je te ontwikkelen op het gebied waar je zelf echt enthousiast over bent. Hier kom je vaak in de loop van tijd achter en dat maakt het programma zo fijn!

Aan wie zou je het Young Professional-programma aanraden?

Als je net klaar bent met je studie en je nog zoekende bent in welk gebied je aan het werk wilt, dan is dit programma echt fijn. Of wanneer je graag consultancy in wil. Het is wel handig om een beetje affiniteit met IT te hebben. Het is een eenjarig programma, het is makkelijk om in te stappen en vrij snel af te ronden. Daarnaast is er voldoende vrijheid om je eigen tempo aan te houden, je kunt op de rem trappen waar nodig!

Ben je op zoek naar:

Sollicitatieprocedure

Onze voordelen

Innovatiestudio

Innovatiestudio

Veel ruimte voor je eigen ideeën, we hebben zelf innovatiestudio’s.

Borrels

Borrels

Gezellige borrels, want successen moet je vieren!

Thuiswerken

Thuiswerken

De mogelijkheid om op kantoor of vanuit huis te werken.

Bootcamps

Bootcamps

Bootcamps op ons eigen terrein en dagelijks vers fruit.