Werkenbij Kariem

Maak kennis met Kariem!

Na zijn studie informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam is hij gestart als Young Professional bij VanMeijel. In het Young Professional programma wordt Kariem in één jaar klaargestoomd om als consultant aan de slag te gaan.

Hoe ik bij VanMeijel terecht ben gekomen? Via LinkedIn ben ik benaderd door een recruiter van VanMeijel. Na een uitgebreid telefonisch gesprek over het Young Professional programma volgde een sollicitatie/​kennismakingsgesprek op kantoor in Emmeloord. Het programma sprak me erg aan. Niet lang daarna, op 1 september, was mijn eerste werkdag.

’Wat mij erg aanspreekt aan VanMeijel is dat je echt de vrijheid krijgt om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Dat daarnaast ook altijd ruimte is voor een potje tafeltennis met collega’s in onze chillruimte is ook zeker een pluspunt.’’

Het leukste aan het Young Professional programma vind ik de diversiteit. Zo heb ik in de eerste twee maanden onze organisatie en applicatie beter leren kennen in allerlei kennissessies. Dit werd ook aangevuld met diverse klantbezoeken. De maanden daarna waren heel afwisselend ingevuld (met consultants mee naar klanten, bij customer care meedraaien, werken aan demo’s voor potentiële klanten). Het laatste gedeelte van het programma staat in het teken van het kiezen van een consultancy team en een specialisatie.