3 F0 A9102 min

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

VanMeijel als nieuwe stap in je loopbaan.

Hey medior!

Je hebt al wat jaren ervaring in je zak zitten, maar het gevoel voor verandering en meer uitdaging begint bij je te groeien. Iets wat bij jouw doelen past en waar je je kunt ontwikkelen? Kom werken bij VanMeijel! Met meer dan 30 jaar ervaring en een flinke dosis energie willen we software ontwikkelen die de wereld een beetje beter maakt. Wil jij meewerken om de bouwwereld elke dag een stukje te veranderen?

Even voorstellen:

Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord. Toch heb je bijna iedere dag met ons te maken. Want er is bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet gerealiseerd is met behulp van onze software.

Als familiebedrijf zijn wij al 35 jaar dé automatiseringspartner voor bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale oplossingen voor uitdagingen in hun bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer grip op hun bouwprojecten. Dit maakt de werkdag van morgen slimmer, leuker en efficiënter dan die van vandaag.

Bij VanMeijel krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, samen met meer dan 100 collega’s uit het hele land. Want bij ons bouw je niet alleen aan het Nederland van morgen, maar ook aan jezelf.

3 F0 A8807 min

Neem een kijkje in het bedrijf

De werkenbij brochure biedt een kijkje in de keuken van dit innovatieve en vooruitstrevende bedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen voor de bouw- en infrasector.

Ontdek werken bij VanMeijel

Waarom werken bij VanMeijel?

Metacom is een platform die rijk is aan functionaliteit en mogelijkheden, waardoor het op vele manieren ingezet kan worden voor bedrijven in de infra, bouw en specialistische dienstverlening. Hierdoor kunnen we vele complexe uitdagingen aan! Je kunt bij VanMeijel in verschillende disciplines terecht waarbij je ook veel mogelijkheden hebt:

Ontwikkelen

Ontwikkelen

Een breed scala aan opleidingen en cursussen!

Proosten

Proosten

Successen moeten we vieren. Dat doen we met elkaar!

Kennis delen

Kennis delen

Deel je kennis met andere collega’s en ontwikkel je expertise.

Sociaal

Sociaal

We weten dat werk belangrijk is, maar sociale contacten ook.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Er is flexibiliteit om werk te kunnen combineren met je gezinsleven, hobby’s, sport. Denk bijvoorbeeld aan hybride werken.

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

We vinden het belangrijk om persoonlijke groei te blijven stimuleren. Hier maken we ruimte voor.

Fijne werksfeer

Bij VanMeijel kom je als professional terecht in een omgeving met een fijne werksfeer. We zijn tenslotte een Great Place to Work! Bij VanMeijel waarderen we je niet alleen als werknemer, maar ook om wie je bent! Bovendien vinden we het belangrijk dat er niet alleen wordt gewerkt, maar dat er ook ruimte is voor plezier: We hebben een tweewekelijkse vrijmibo en je kunt wekelijks samen met collega’s gaan bootcampen of boksen met professionele begeleiding.

Check deze vacatures!

Klinkt goed! Wat kan ik gaan doen?

Er zijn veel verschillende opties binnen VanMeijel. Neem een kijkje op de vacature pagina, we zoeken bijvoorbeeld enthousiaste consultants en developers, maar ook accountmanagers en customer care medewerkers. 

Staat jouw specialisme er niet bij? Stuur vrijblijvend een sollicitatie! We zijn nieuwsgierig naar jou en wat je voor ons kan betekenen.

Sollicitatieprocedure

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over één van de vacatures of staat jouw toekomstige functie er niet bij? Neem dan contact op en ik help je graag verder!

Wesley Aalst, Interim Recruiter