Untitled design 13

Over ons Wie zijn wij eigenlijk?

Even voorstellen

Wij zijn VanMeijel, en al meer dan 35 jaar zijn wij dé digitaliseringspartner voor de bouw. Iedere dag maken we met meer dan 120 professionals uit het hele land bouwbedrijven slimmer, leuker en efficiënter. En dat kan niet zonder een gezonde portie nieuwsgierigheid, creativiteit en ondernemerschap. Ons frisse familiebedrijf geeft je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, samen met anderen. Want bij VanMeijel bouw je niet alleen aan het Nederland van morgen, maar ook aan jezelf.

Bouwen aan het Nederland van morgen

Misschien ken je ons (nog) niet, maar toch heb je waarschijnlijk dagelijks met ons te maken. Er is namelijk bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet is gerealiseerd met behulp van onze software. Door te werken bij VanMeijel, draag je dus bij aan het Nederland van morgen. Gaaf toch?

Peter en Theo 3

Familiebedrijf

Het begon allemaal met onze oprichter Frans van Meijel, die als calculator destijds al dacht dat het calculeren slimmer moest kunnen. Hij schreef vanaf zijn zolderkamer zelf een calculatieprogramma, waarmee hij de basis legde voor ons ERP systeem Metacom. Vandaag de dag wordt VanMeijel gerund door zijn twee zoons Peter en Theo en is onze software uitgegroeid tot de motor waarop zo’n 250 klanten in de bouw en infra draaien.

3 F0 A7681

Bouwen aan jezelf

Als je jezelf graag blijft ontwikkelen, kan dat bij VanMeijel op vele verschillende manieren. Meedoen aan een interessante workshop, een opleiding of cursus volgen en op gezette tijden een gesprek voeren over je doelen en ambities.

Mooie dingen maken

Wij willen een partner zijn van onze klanten en voor ons betekent dat: ze bijstaan in de uitdagingen die voor hen spelen, samen oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken en een samenwerking aangaan voor de lange termijn. We zijn een onafhankelijk familiebedrijf en dat zullen we ook altijd blijven, wij zijn er niet om recordwinsten te boeken, maar om samen met onze klanten mooie dingen te maken.

We doen het samen

En we vinden het belangrijk dat dat ook een beetje gezellig is! Onze personeelsvereniging ‘’After Five’’ zorgt regelmatig voor een leuk feestje, gezellig bbq en een attentie bij geboorte, verhuizing etc.

Untitled design 6 2023 11 07 100828 ogvz

Great Place to work

We zijn trots dat we een Great Place to Work zijn, een certificaat dat we hebben ontvangen nav onderzoek onder medewerkers. Wat ons betreft een hele mooie bekroning op alles wat we doen rond goed werkgeverschap. Een fiets leasen, bootcampen bij de naastgelegen sportschool en een fijne werkomgeving creëren met het nieuwste meubilair zijn enkele voorbeelden op dit gebied.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over één van de vacatures of staat jouw toekomstige functie er niet bij? Neem dan contact op en ik help je graag verder!

Wesley Aalst, Interim Recruiter