3 F0 A3456

Klaar voor de start?

Start je carrière in de bouw en help mee aan een duurzamere, innovatieve toekomst!

Hey starter!

Net klaar met afstuderen in het gebied van Business of IT en klaar om aan je carrière te beginnen? Maak een vliegende start bij VanMeijel! Samen met meer dan 100 professionals krijg je dagelijks de kans om te ontdekken waar jij goed in bent en ga je bezig om te bouwen aan het Nederland van morgen. Klinkt goed toch?

Even voorstellen:

Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord. Toch heb je bijna iedere dag met ons te maken. Want er is bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet gerealiseerd is met behulp van onze software.

Als familiebedrijf zijn wij al 35 jaar dé automatiseringspartner voor bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale oplossingen voor uitdagingen in hun bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer grip op hun bouwprojecten. Dit maakt de werkdag van morgen slimmer, leuker en efficiënter dan die van vandaag.

Bij VanMeijel krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, samen met meer dan 100 collega’s uit het hele land. Want bij ons bouw je niet alleen aan het Nederland van morgen, maar ook aan jezelf.

3 F0 A8807 min

Neem een kijkje in het bedrijf

De werkenbij brochure biedt een kijkje in de keuken van dit innovatieve en vooruitstrevende bedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen voor de bouw- en infrasector.

Ontdek werken bij VanMeijel

Fijne werksfeer

Bij VanMeijel kom je als starter terecht in een omgeving met een fijne werksfeer. We zijn tenslotte een Great Place to Work! Bij VanMeijel waarderen we je niet alleen als werknemer, maar ook om wie je bent! Bij VanMeijel staan vrijheid en verantwoordelijkheid bovenaan, ongeacht in welke functie je begint. Wij geloven dat iedereen zijn eigen pad mag vormen en ook de verantwoordelijkheid hiervoor draagt. Wil je iets nieuws leren? Met verschillende opleidingsmogelijkheden ondersteunen we de groei in je carrière en kun je focussen op wat jij écht belangrijk vindt! Je komt te werken met allerlei verschillende mensen. Alle leeftijdscategorieën zijn goed in evenwicht met elkaar; dus een gebalanceerde mix van studenten, starters én mediors en seniors. Je zult dus altijd werken met of in aanraking komen met leeftijdsgenoten. 

Bovendien vinden we het belangrijk dat er niet alleen wordt gewerkt, maar dat er ook ruimte is voor plezier: We hebben een tweewekelijkse vrijmibo en je kunt wekelijks samen met collega’s je uithoudingsvermogen testen door te gaan bootcampen of boksen met professionele begeleiding.

VanMeijel is tot slot echt een kennisbedrijf: je komt terecht in een omgeving waar +90% hoogopgeleid is. Vrijwel iedereen heeft een afgeronde HBO of WO diploma. 

Een breed scala aan opleidingen en cursussen!

Successen moeten we vieren. Dat doen we met elkaar!

Deel je kennis met andere collega’s en ontwikkel je expertise

Waarom werken bij VanMeijel?

Wat krijg ik?

Bij VanMeijel krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Want bij ons bouw je niet alleen aan het Nederland van morgen, maar ook aan jezelf. We hebben bijvoorbeeld innovatie studio’s waar je mee kunt werken aan concepten die je interessant lijken en waar je input écht gewaardeerd wordt. Zo ontdekken we samen waar jouw passie ligt! 

Check deze vacatures

Low-code consultant

Emmeloord

Zie je overal om je heen kansen om bedrijven slimmer, leuker en efficiënter te laten werken? Lijkt het je leuk om te werken op scheidslijn van business en IT? Lijkt het je leuk om bedrijfsprocessen te digitaliseren met een low-code platform? Kom dan bij ons werken als low-code consultant!

Software Tester

Emmeloord, Eindhoven

Applicaties, nieuwe features en producten laten aansluiten bij de wensen van de klant: heb jij scherp voor ogen hoe dat moet? Wij zijn op zoek naar een software tester. In deze rol ben jij dé brug tussen techniek en klant en dus een belangrijke speler in ons DevOps team. Werk met ons aan continue verbetering en optimalisering van onze software oplossingen voor de bouw en aanverwante sectoren.

Klinkt goed! Hoe solliciteer ik?

Met meer dan 100 werknemers zijn er ook veel verschillende afdelingen met ieder hun eigen specialisme. Wil je je carrière starten in development, of trekt consultancy je toch wat meer? Misschien wil je juist zoveel mogelijk met klanten in contact zijn en trek je meer naar account manager of customer care toe.

Op verschillende afdelingen hebben we vacatures openstaan. Weet je nog niet goed wat je wilt? Geen probleem! Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor ons Young Professional-programma. Check alle vacatures hier beneden en misschien heten we je binnenkort welkom bij VanMeijel!

Sollicitatieprocedure

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over één van de vacatures of staat jouw toekomstige functie er niet bij? Neem dan contact op en ik help je graag verder!

Wesley Aalst, Interim Recruiter