3 F0 A3456

Hey Student!

Studeer je in de richting van Business, IT of Techniek? Lijkt daarnaast de wereld van de bouw je interessant en wil je meehelpen aan een duurzamere, innovatieve toekomst? Dan zijn we een perfecte match!

Leer verder bij VanMeijel

Op zoek naar een stageplek of een afstudeeronderzoek? Leer verder bij VanMeijel! Met meer dan 30 jaar ervaring als stagebedrijf hebben wij de kennis en begeleiding in huis om jou een waardevolle stage/​afstudeerperiode te geven. Zo ben jij straks goed voorbereid op de arbeidsmarkt!

Handig om onszelf even kort voor te stellen:

Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord. Toch heb je bijna iedere dag met ons te maken. Want er is bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet gerealiseerd is met behulp van onze software.

Wij zijn al 35 jaar dé automatiseringspartner voor bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren. Samen met onze klanten ontwikkelen we digitale oplossingen voor uitdagingen in hun bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer grip op hun bouwprojecten. Dit maakt de werkdag van morgen slimmer, leuker en efficiënter.

Waarom een stage lopen bij VanMeijel?

Bij ons draai je volledig mee in een team om je toekomstige werkveld te verkennen. Wat bieden wij verder aan je als je stage komt lopen?

Tijdens je stage bouw je mee aan een mooi Nederland, maar nog belangrijker: aan jezelf!


3 F0 A3641 min

Bekijk onze stages

De stage brochure biedt een kijkje in de keuken van dit innovatieve en vooruitstrevende bedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen voor de bouw- en infrasector.

Ontdek stage lopen bij VanMeijel

De beste begeleiding voor jou

Bij VanMeijel staan vele professionals voor je klaar met veel kennis en ervaring in het werkveld om je als student bij te staan tijdens je stage of afstudeerperiode. Je wordt uitgedaagd, maar ook goed gecoacht. Samen met jou denken we na over een interessant vraagstuk dat waardevol is voor jou maar ook voor VanMeijel! Je wordt echt onderdeel van de organisatie. 

Wat zijn mijn opties?

Bij VanMeijel krijg je veel flexibiliteit tijdens je stage of afstudeerperiode om je werk zo in te delen, dat je dit goed kunt combineren met sport, bijbaantjes, vrienden en andere hobby’s. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je een mooie vergoeding voor je inzet. Lijkt de wereld van bouw je interessant en wil je meehelpen aan een duurzamere, innovatieve toekomst? Dan zijn we een perfecte match!


Sollicitatieprocedure

En na mijn stage?

Als student heb je nog je hele loopbaan voor je. Misschien weet je al precies wat je wil, dat is mooi! Misschien ben je juist nog zoekende welke baan bij je zou passen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wanneer studenten hun stage of afstudeeropdracht goed hebben doorlopen, zijn er veel mogelijkheden bij ons om door te groeien naar een fulltime baan. 

Klaar voor de start? We houden ons graag bij je! Ga aan de slag op één van de afdelingen of neem deel aan ons Young Professional Program.


Check deze vacatures

Stage UI/UX

Klaar om je horizon te verbreden in de digitale wereld? Kom stage lopen op onze UI/UX afdeling. Innovaties in de IT volgen elkaar snel op en tegenwoordig is het vereist om constant te innoveren. De lat komt steeds hoger te liggen: Help jij VanMeijel mee om de User Interface naar een hoger niveau te tillen?

Stage Ethical Hacking

Klaar om je horizon te verbreden in de digitale wereld? Met de stage Ethical Hacking word je onderdeel van ons developmentteam als software tester. Waar liggen de gevoelige punten en hoe kunnen we dit verbeteren? Jij adviseert ons en helpt mee om van onze kwetsbaarheden juist sterke punten te maken!

Meewerkstage systeembeheer

Emmeloord

Als bedrijf van meer dan 100 medewerkers hebben we intern behoorlijk wat systemen draaien. Het gaat niet alleen over de desktops/laptops van onze collega’s, maar ook om servers in ons datacenter, servers op cloud platforms zoals Amazon Web Services, switches, VPNs en nog veel meer!