Skip to content

Angular Developer

Nederland, Flevoland, EmmeloordProduct

Functieomschrijving

Hey Angular developer!


Ga jij aan de slag bij ons met het uitbouwen van onze webapplicatie? Als één van onze front-end experts ga je samen met je collega’s in een devops team werken aan onder andere een nieuwe front-end voor onze calculatie oplossing en help je mee om onze software verder te professionaliseren.


We waarderen het enorm als je met ons meedenkt over de inhoud. Goede ideeën zijn altijd welkom! Als Angular developer houd je je ook bezig met het schrijven, testen, onderhouden en beheren van bedrijfsapplicaties. Het is een uitdagende functie waarbij je jezelf steeds kan blijven ontwikkelen en samenwerkt met experts. Alle repeterende werkzaamheden proberen we zo veel mogelijk uit het proces te schrappen en te automatiseren. Op die manier hebben we meer tijd over voor innovatieve projecten!


Wat breng jij ons?

Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en je hebt reeds ervaring met en kennis van Javascript frameworks zoals Angular en React opgedaan. Je kunt goed conceptueel denken en hebt reeds ervaring met agile werken.


Wie zoeken wij?

  • Analytisch: je schrikt niet terug van abstractie, maar ziet dat juist als een uitdaging

  • Doorzetter: je vindt het leuk om je ergens in vast te bijten en geeft niet zomaar op

  • Communicatief: je maakt onderdeel uit van het devops team, je werkt veel samen met je naaste collega’s uit je scrumteam.


Ontmoet je collega’sWat krijg je van ons?

Een salaris wat bij jou en de functie past en afwisselende werkdagen; vanuit huis of vanaf het hoofdkantoor in Emmeloord. Ook krijg je bij ons volop de gelegenheid om bijvoorbeeld via trainingen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je krijgt veel ruimte voor eigen ideeën.


… en wat nog meer?

  • Een mooie plek in een divers team van tester en developers

  • A great place to work, dagelijks vers fruit, feestjes en wekelijks bootcamps op ons eigen terrein

  • Gezellige borrels, want successen moet je vieren!


Wie is VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staat. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn, maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen.


Lijkt dit jou wat?

Denk jij de developer te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je reactie naar sbal@vanmeijel.nl. Voor vragen over deze functie kun je Christian Meijer (teamlead) bellen via (0527) 614757 of Samantha Bal van de afdeling HR Whatsappen of bellen, T: +31 (06) 57 60 30 65‬.


 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Witte tekst ;)

Emmeloord
Product

of