Skip to content

Lead Developer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamProduct

Functieomschrijving

Bedrijven voorzien van een software oplossing waarmee ze zelf processen kunnen automatiseren: dat is wat we doen bij BizzStream. Ons team zoekt versterking van een lead developer. Heb jij kennis en ervaring met algoritmen en een probleemoplossend vermogen? Weet jij klantbehoeften te vertalen naar technologische oplossingen? Dan zoeken wij jou.


Waarom BizzStream?
Wij houden ons dagelijks bezig met het automatiseren van bedrijven. Dit doen we met ons cloudplatform BizzStream. Dit platform biedt bedrijven de “bouwstenen” waarmee ze zelf bedrijfsprocessen kunnen automatiseren. Ons platform wordt in veel verschillende situaties en voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit is daardoor soms abstract, maar juist dat maakt het uitdagend!


Wij zitten midden in het bruisende hart van het Amsterdamse startup ecosysteem, namelijk in B. Amsterdam. Dit is een groot bedrijfscomplex waarin meerdere startups zich bevinden zoals bijvoorbeeld TrainMore, Beerwulf, maar ook PWC.


Wat houdt de functie in?
Je werkt samen met je collega’s aan het uitbreiden en verbeteren van BizzStream en probeert dagelijks het platform naar een hoger niveau te tillen. We werken agile, dus als je bekend bent met scrum zul je je gelijk thuis voelen. Naast functionele uitbreidingen zul je ook veel bezig zijn met thema’s zoals DevOps, connectiviteit, continuous delivery en security.


Als lead developer verwachten we dat je in staat bent de lead te nemen, en daarmee het team en de prestaties naar een hoger niveau te tillen. Vanuit je senioriteit en brede kennis gaat dit je makkelijk af. Ad-hoc bijspringen en snel kunnen schakelen is voor jou geen belemmering.

In jouw rol houd je je bezig met het ontwikkelen van functionaliteit, gebaseerd op klantbehoeften. Deze functionaliteit is toepasbaar voor uiteenlopende situaties. Je schrikt niet terug van abstractie, maar ziet dat juist als een uitdaging. Naast je activiteit in het development team heb je regelmatig contact met de product owner en/of klanten, om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Je bent bekend met Scrum;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ontwikkelervaring;
  • Ervaring met het aansturen van een team is een pré;
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste technologieën;
  • Je hebt ervaring met, of interesse in, de volgende technologieën: JavaScript, React, Redux, NodeJS, Express, React Native, Jest, MongoDB, Kubernetes, Elasticsearch, Logstash en Kibana.


Wat bieden we jou?
Werken binnen een startup, betekent werken in een groeiende organisatie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Ook betekent dit een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel ruimte voor eigen ideeën en uiteraard thuiswerken. Ook heb je de vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden, je staat zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling.


Denk jij de lead developer te zijn die we zoeken?
Solliciteer dan via onderstaand formulier. Voor vragen over deze functie kun je WhatsAppen of bellen met Marc van den Hurk, T: +31 (0)6 10 82 08 98 of met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl
Vereisten

.

Amsterdam
Product

of

VanMeijel