Skip to content

Managementassistent

Nederland, Flevoland, EmmeloordStaf

Functieomschrijving

Op een unieke wijze onze organisatie leren kennen en vanuit daar doorgroeien? Recent afgestudeerd en klaar voor een kickstart van je carrière? Of heb je reeds ervaring opgedaan en ben je toe aan een volgende stap? Zoek dan niet verder! Als managementassistent heb je een belangrijke functie ten aanzien van de ondersteuning het management van VanMeijel.


Wat wij zoeken
Als VanMeijel zijn we bezig met het uitrollen van onze nieuwe strategie, die erin voorziet dat we bouwbedrijven (en aanverwante sectoren) helpen met maatschappelijke opgaven door ze te digitaliseren. Als management hebben we ondersteuning nodig bij het aangaan van die uitdaging, en daarom zoeken we een managementassistent.

In deze veelzijdige rol steek je graag de handen uit de mouwen en voer je op zorgvuldige wijze je werkzaamheden uit. Dit doe je door goed te plannen en te organiseren, maar als de situatie erom vraagt, schakel je net zo makkelijk over naar plan B, want jij kunt uitstekend met stress om gaan.


Wat ga je zoal doen in je rol?
Je bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte ondersteuning van de directeuren (drie leden). Als stafmedewerker werk je samen met staf collega’s als team voor de teams.
Belangrijk aan je functie is dat je overzicht bewaakt en dat je steeds beter leert wat er speelt binnen onze business. Je draagt zorg voor effectieve en goed voorbereide overleggen van management.


Ook zul je regelmatig uitzoekklussen uitvoeren, waarvan je het resultaat verwoord in een advies. Je hebt de vrijheid en ruimte om mee te denken met verschillende collega’s, we luisteren graag naar je. Indien je tijd over hebt, dan kun je ondersteuning bieden aan andere teams in de organisatie.


Jouw groeipad:
Wij zijn graag met jou in gesprek over jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn in ieder geval twee mogelijkheden:

  • Na circa 1,5 jaar zou je een volgende stap kunnen maken, bijvoorbeeld richting consultancy of een commerciële job.
  • Of je voelt je als een vis in het water als managementassistent en dan gaan wij er samen voor zorgen dat je je binnen deze rol verder blijft ontwikkelen.


Je herkent je in het volgende:

  • Je hebt minimaal HBO-niveau in de richting van Bedrijfskunde, communicatie en/of directiesecretaresse/managementassistent;
  • Je vindt het leuk om te plannen en organiseren en je hebt een proactieve werkhouding;
  • Je vindt het leuk om te notuleren en acties te bewaken (of dit te leren);
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.


Wat je van ons kunt verwachten?
Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. Je krijgt een Macbook en een iPhone en een goede premievrije pensioenregeling. In deze functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling.


Enthousiast geworden?
Wij zijn benieuwd hoe jij jezelf nog wilt ontwikkelen, wij helpen jou daar graag bij! Solliciteer via onderstaand formulier! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vereisten

.

Emmeloord
Staf

of

VanMeijel