Skip to content

Proces Developer

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven of EmmeloordProduct

Functieomschrijving

Hey workflow developer!


Over deze vacature:

Heb jij een heldere kijk op bedrijfsprocessen? Een goed analytisch vermogen? En een scherp oog voor details? Als Proces Developer help jij mee om processen van onze klanten (bedrijven in de bouw- en aanverwante sectoren) te digitaliseren op ons eigen cloudplatform: Metacom Online. We zoeken versterking voor ons jonge en ambitieuze team in hartje Eindhoven maar ook voor ons polderteam in Emmeloord. Zie jij jezelf binnen een van deze teams aan de slag gaan om mee te werken aan de toekomst van de bouw? 


Wat houdt de functie in?

Als Proces Developer help je mee de processen van bouwbedrijven in onze cloud oplossing Metacom Online te ontwikkelen. Je analyseert de processen van onze klant en bent er een kei in deze te vertalen naar digitale werkprocessen. Geen detail ontgaat jou en je zorgt ervoor dat de lat hoog ligt als het aankomt op kwaliteit. Het geeft je energie om zelf nieuwe concepten te bedenken die je vervolgens toetst met zowel je collega’s als eventueel met klanten. Daarnaast bouw je soms ook standaard functionaliteiten in onze software, dit noemen wij packages.


We werken in korte sprints. Dit betekent dat je één keer in de twee weken met het team de voortgang bespreekt op ons kantoor in hartje Eindhoven. Vaker kan, maar thuiswerken is ook geen probleem. Daarnaast sluiten we de week graag gezamenlijk af, kei-gezellig toch. 


Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;

  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar houdt ook van Brabantse gezelligheid;

  • Je bent communicatief vaardig, want je werkt samen met zowel collega’s als klanten;

  • Je vindt het leuk om processen te optimaliseren, zodat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken;

  • Je bent resultaatgericht en zet je volledig in om iedere sprint de afgesproken doelen te behalen;

  • Je hebt affiniteit met de bouwbranche, of bent in staat om je hierin te verdiepen;

  • Heb je kennis van Javascript? Dat is toch echt wel een pré.

  • Het geeft niet als je nog niet alles kan, wij leiden je op.


Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. In deze functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling en is er ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Wij hebben een premievrije pensioenregeling en er is regelmatig gezelligheid in de vorm van een borrel of personeelsuitje.


Ontmoet je collega’sBen je enthousiast geworden?

Leuke vacature hè? Dat vinden wij ook. Wij zijn benieuwd naar jou, en helpen je graag verder ontwikkelen. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl Al overtuigd? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten
Eindhoven of Emmeloord
Product

of