Skip to content

Senior Developer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamProduct

Functieomschrijving

Lijkt het je uitdagend om bedrijven software te geven waarmee ze zélf hun processen kunnen automatiseren? Vind je het leuk om algoritmen te gebruiken voor het oplossen van alledaagse problemen? Spreekt het je aan om klantvragen te vertalen naar technologische oplossingen? Leer ons dan kennen!


Waarom BizzStream?
Wij houden ons dagelijks bezig met het automatiseren van bedrijven. Dit doen we met ons cloudplatform BizzStream. Dit platform biedt bedrijven de “bouwstenen” waarmee ze zelf bedrijfsprocessen kunnen automatiseren. Ons platform wordt in veel verschillende situaties en voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit is daardoor soms abstract, maar juist dat maakt het uitdagend!

Wij zitten midden in het bruisende hart van het Amsterdamse startup ecosysteem, namelijk in B. Amsterdam. Dit is een groot bedrijfscomplex waarin meerdere startups zich bevinden zoals bijvoorbeeld TrainMore, Beerwulf, maar ook PWC.


Wat houdt de functie in?
Je werkt samen met je collega’s aan het uitbreiden en verbeteren van BizzStream en probeert dagelijks het platform naar een hoger niveau te tillen. We werken agile, dus als je bekend bent met scrum zul je je gelijk thuis voelen. Naast functionele uitbreidingen zul je ook veel bezig zijn met thema’s zoals DevOps, connectiviteit, continuous delivery en security.


Als senior developer vind je het uitdagend om op basis van concrete klantvragen functionaliteit te ontwikkelen die in veel verschillende situaties te gebruiken is. Je schrikt niet terug van abstractie, maar ziet dat juist als een uitdaging. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Je bent bekend met Scrum;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ontwikkelervaring;
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste technologieën;
  • Je hebt ervaring met, of interesse in, de volgende technologieën: JavaScript, React, Redux, NodeJS, Express, React Native, Jest, MongoDB, Kubernetes, Elasticsearch, Logstash en Kibana.


Wat bieden we jou?
Werken binnen een startup, betekent werken in een groeiende organisatie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Ook betekent dit een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel ruimte voor eigen ideeën en thuiswerken. Ook heb je de vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden, je staat zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling.


Denk jij de senior developer te zijn die we zoeken?
Solliciteer dan via onderstaand formulier. Voor vragen over deze functie kun je WhatsAppen of bellen met Marc van den Hurk, T: +31 (0)6 10 82 08 98 of met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl
Vereisten

.

Amsterdam
Product

of

VanMeijel