Skip to content

Software Consultant op een low-code platform

Nederland, Flevoland, EmmeloordConsultancy

Functieomschrijving

Help jij onze klanten stap voor stap hun processen te digitaliseren en te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar Software Consultants.


Wat houdt de functie in?
Je maakt onderdeel uit van een team consultants met ieder zijn of haar eigen disciplines. In deze functie ondersteun jij de implementatie consultants op technisch vlak. We werken hierbij op een cloud-based low-code platform.


Je werkzaamheden richten zich vooral op het modelleren van workflows en het programmeren op het platform op basis van Javascript, voor allerlei type werkprocessen in de bouw. Ervaring met Javascript is een pré. Je bent daarnaast mede-verantwoordelijk voor het vertalen van de behoefte van de klant naar de beste werking van zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan het bedenken en uitwerken van ontwerpkeuzes. Je maakt onderdeel uit van het implementatie team, dus je zult ook in contact komen met onze klanten voor een goede uitvoering van onze projecten.


De implementatietrajecten kunnen in duur variëren van een paar weken tot een jaar. We hanteren hierbij een Agile werkwijze.

Binnen het team is ruimte om door te groeien in je ontwikkeling als Software Consultant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rol lead consultant, waarbij jij het aanspreekpunt zal zijn van de klant en dus ook meer focus krijgt in de begeleiding van de klant bij het gebruik van het nieuwe systeem van testfase tot een de livegang.


Wat verwachten we van je?

We vinden het van belang dat je in bezit bent van een afgeronde HBO- of WO- opleiding. Je vindt het leuk om bedrijfsprocessen analytisch te benaderen en door middel van scripting creatieve oplossingen te bouwen. Een pré is ervaring in het digitaliseren van bedrijfsprocessen, in combinatie van het ontwikkelen van software. Je bent pas echt een match met onze vacature als je beschikt over een dosis doorzettingsvermogen en zelfredzaamheid. Dit uit zich in het feit dat je niet snel opgeeft wanneer je je ergens in vast hebt gebeten. Daarnaast ben je analytisch sterk en kun je goed conceptueel denken.


Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. In deze functie sta jij aan het stuur van je ontwikkeling en is er ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Wij hebben een premievrije pensioenregeling en zorgen voor gezellige momenten met elkaar. Er is een goede balans tussen thuiswerken, op locatie bij de klant en samen met je collega’s op ons kantoor. Daarnaast vinden we het ook leuk om (online) personeelsuitjes te organiseren.


Waarom VanMeijel?
Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staat. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn, maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen.


Enthousiast geworden?
Denk jij de consultant te zijn die wij zoeken? We maken graag kennis met je. Solliciteer dan hieronder! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

.

Emmeloord
Consultancy

of

VanMeijel