Skip to content

Software Consultant op een low-code platform

Nederland, Flevoland, EmmeloordConsultancy

Functieomschrijving

Hey low-code consultant!

De ene dag zit je in de auto naar een klant, de andere dag werk je met een team van consultants vanaf ons hoofdkantoor aan een groot project voor een klant. Een project waarin jij van A tot Z het implementatieproject volledig zelfstandig uitvoert of een project waarin je samen met andere consultants werkt aan mooie oplossingen. Afwisselende dagen dus, dat is wat jouw rol als low-code consultant op ons eigen (!) cloud based platform zo leuk maakt. Workflows maken en programmeren op basis van Javascript kennen voor jou geen geheimen. Nadat jij de wensen van de klant in kaart hebt gebracht, weet jij precies hoe je dit werkproces digitaliseert. Past hier een standaard of maatwerk oplossing? Je kijkt wat de beste match is. Jij blij, klant blij, daar doen we het voor!


Wat breng jij ons?

Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en je hebt reeds ervaring opgedaan als consultant. Je kunt goed conceptueel denken en hebt ervaring met agile werken. Daarnaast is kennis en ervaring Javascript een pré.


Wie zoeken wij?

  • Analytisch: je schrikt niet terug van abstractie, maar ziet dat juist als een uitdaging

  • Doorzetter: je vindt het leuk om je ergens in vast te bijten en geeft niet zomaar op

  • Communicatief: je maakt onderdeel uit van het implementatie team, dus je zult ook veel in contact staan met klanten


Ontmoet je collega’s


Wat krijg je van ons?

Een salaris wat bij jou en de functie past en afwisselende werkdagen; bij klanten, vanuit huis of vanaf het hoofdkantoor in Emmeloord. Naast afwisselende werkdagen krijg je ook

afwisselende werkzaamheden; van trainen van eindgebruikers tot het zelf maken van toffe oplossingen voor de klant. Je krijgt bij ons veel ruimte voor eigen ideeën, we werken sinds kort ook met innovatie studio's.Wie is VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staat. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn, maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen.

Lijkt dit jou wat?

Denk jij de developer te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je reactie naar sbal@vanmeijel.nl. Voor vragen over deze functie kun je haar of Whatsappen of bellen, T: +31 (06) 57 60 30 65‬.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

.

Emmeloord
Consultancy

of