Skip to content

Software Tester

Nederland, Flevoland, EmmeloordProduct

Functieomschrijving

Hey software tester!

Applicaties, nieuwe features en producten laten aansluiten bij de wensen van de klant: heb jij scherp voor ogen hoe dat moet? Wij zijn op zoek naar een software tester. In deze rol ben jij dé brug tussen techniek en klantbehoeften en dus een belangrijke speler in ons DevOps team. Werk met ons aan continue verbetering en optimalisering van onze software oplossingen voor de bouw en aanverwante sectoren.


Dit vind je leuk om te doen

Bij VanMeijel ontwikkelen we het platform Metacom, een systeem waarmee we bouwbedrijven en aanverwante sectoren helpen met digitalisering. Wij zijn naast het continu toevoegen van nieuwe functionaliteit en beheerwerkzaamheden, bezig met een transitie naar een weboplossing. In de functie als software tester ga jij je ook inzetten om het automatisch testen verder te professionaliseren.


Waar je terecht komt

Binnen VanMeijel werken onze software testers nauw samen met de developers aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande software producten. Deze producten worden vervolgens door de consultants bij onze klanten toegepast en dragen bij in de automatisering van hun bedrijfsprocessen.


We werken volgens de DevOps-principes, waarbij we beleving van de eindgebruikers centraal stellen. De zes teams van de DevOps afdeling werken volgens de Scrum-methodiek en zijn verantwoordelijk voor de totale kwaliteit van de software. Om continu te verbeteren gebruiken we nieuwe methoden en technologieën, denk hierbij aan: Continuous Delivery, Docker Containers, ATDD, etc. We zien dat DevOps steeds vaker moet leveren en daarom willen we de volgende slag maken in het automatisch testen. We willen naar een hogere dekkingsgraad groeien en daar ga jij een grote rol in spelen. Zo kunnen onze klanten sneller migreren.


Dit houdt je functie in

Als software tester ga je met behulp van verschillende testmethodieken onze programmatuur testen. Het opstellen van testplannen op basis van functionele specificaties, het uitvoeren van integratietests en het maken van handmatige en automatische regressietests vormen de basis van je functie. In eerste instantie zal je focus liggen op het verder uitbouwen van onze set van integratietests en in het bijzonder hoe deze verder geautomatiseerd kunnen worden. Naarmate jouw domeinkennis groeit, zul je steeds breder ingezet worden binnen ons productontwikkelproces.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een HBO+/WO-opleiding, bijvoorbeeld (technische) Informatica;

  • Je hebt ervaring met testautomatisering (Testcomplete en/of Sikuli is en pré);

  • Je hebt kennis en ervaring met testmethodieken (bijvoorbeeld Tmap of ISQTB);

  • Je bent flexibel, zelfredzaam en gedreven, hebt oog voor details.

  • Het geeft niet als je nog niet alles kan, wij leiden je op.


Ontmoet je collega’s
Wat bieden we jou?

  • Goede opleidingsmogelijkheden en een premievrij pensioen;

  • Om de vrijdag een VanMeijel Café met (digitale) presentaties en een afsluitende borrel;

  • Vrijheid en zelfstandigheid in het uitoefenen van je functie en de mogelijkheid vanuit huis te werken;


Wat je verder van ons kunt verwachten?
Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris. Bij ons sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Korte lijntjes, dat is kenmerkend voor ons familiebedrijf.

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden? Pas jij bij ons en wij bij jou? Wij maken graag kennis met je! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

.

Emmeloord
Product

of