Skip to content

Stage: HR - Human Resource Management

Nederland, Flevoland, EmmeloordHR

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een (meewerk)stage met een uitdagend HR-vraagstuk? Lijkt het je leuk om beleid te schrijven of onderzoek te doen en wat daadwerkelijk in de organisatie gebruikt gaat worden? Dan zoeken wij jou!


Meewerkstage met of zonder beleids/onderzoeksvraagstuk

Je kunt breed HR ervaring op gaan doen omdat je als teamlid gaat meedraaien op onze HR-afdeling, ook hebben we diverse opdrachten liggen waar je mee aan de slag kunt gaan. We vragen van jou, als HR-professional, dat je het leuk vindt om in een team te werken, dat je makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe talenten. Wij snappen dat je voor school een onderzoeksopdracht zal moeten uitvoeren, daar krijg je bij ons dan ook alle ruimte voor en we helpen je erbij. Samen zullen wij op zoek gaan naar een uitdagende opdracht die bij jouw past en waar VanMeijel ook echt iets mee gaat doen.


Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een werkplek op de HR-afdeling, waar je de mogelijkheid krijgt om aan een uitdagend vraagstuk te werken en mee te draaien in taken zoals W&S, personeelsadministratie en andere HR-vraagstukken. Je krijgt een compensatie in de vorm van een stagevergoeding, op basis van een 40-urige werkweek krijg je €300,-.


Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt de opleiding HRM en je bent beschikbaar vanaf augustus/september 2022;

  • Je bent ambitieus en leergierig en je wilt er alles uit halen om van je stage een succes te maken;

  • Er is een mogelijkheid om 1 of 2 dagen vanuit huis te werken;

  • Verder beschik je over een gezonde dosis zelfredzaamheid en ben je niet bang om initiatief te tonen.


Waarom VanMeijel?

Wij helpen bouwbedrijven al meer dan 35 jaar met digitalisering. De markt waarop wij ons richten is dynamisch. Dat gecombineerd met de snel veranderende technologie vraagt om een organisatie en medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 110 medewerkers. Er zijn altijd ontwikkelingen in het HR-vakgebied en daar willen wij graag in meegroeien.


ELBHO certificaat

Sinds 2022 is VanMeijel een Erkend Stagebedrijf op het gebied van HBO en WO.

Stichting ELBHO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit bewaakt van stages en afstudeerplaatsen in het hoger onderwijs.


Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden van deze opdracht en kan jij niet wachten om met deze opdracht aan de slag te gaan? Aarzel niet en stuur je motivatie, cv of videopitch naar Samantha Bal (sbal@vanmeijel.nl) of bel/WhatsApp ons: 06 - 57 60 30 65.
Vereisten

.

Emmeloord
HR
VanMeijel