Skip to content

Stage Marketing & Communicatie

Nederland, Flevoland, EmmeloordMarketing

Functieomschrijving


Ben jij klaar om alle in’s en out’s van marketing en communicatie te ontdekken? Wil jij aan de slag met social media, online marketing en contentcreatie? Dan hebben wij een leuke stageplek voor je.


Doen waar je goed in bent

Bij VanMeijel geloven we dat doen waar je goed in bent en de regie hebben over je eigen ontwikkeling ervoor zorgen dat je plezier hebt in je stage. Daarom kijken we naar jouw drijfveren. Wat zijn jouw ambities? Wat geeft jou energie? Matchen jouw drijfveren met wie wij zijn?


Zo gaat jouw stage eruit zien

Wij digitaliseren bouwbedrijven. Aan ons, de afdeling Marketing, de taak om een strategie op te zetten om het contact met (potentiële) klanten, onze vele collega’s en andere belanghebbenden te stroomlijnen. We willen zichtbaar zijn!


In de breedste zin van het woord zijn we bezig met marketing en communicatie. We zetten online- en offline marketing campagnes op, creëren nieuws en blogs, organiseren events en houden onze bezig met leadgeneratie en PR. Als stagiair ben je volwaardig lid van ons team en help je in al deze elementen mee. Samen focussen we ons op het vergroten van onze (online) zichtbaarheid.


Wat jij krijgt

  • Een werk- en leerplek in de meest creatieve afdeling van het bedrijf;

  • Begeleiding vanuit je team, bestaande uit professionals;

  • De ruimte en vrijheid om zelf ideeën uit te werken;

  • Een stagevergoeding: op basis van een 40-urige werkweek krijg je een vergoeding van 300 euro per maand.


Wat wij in jou zoeken

  • Creativiteit, en je bent in staat om met ons te brainstormen;

  • We waarderen je input: je durft je eigen ideeën vorm te geven en ons advies te geven;

  • Je volgt een HBO opleiding gerelateerd aan marketing en communicatie, bijvoorbeeld de opleiding Communicatie of Commerciële Economie.


ELBHO certificaat

Sinds 2022 is VanMeijel een Erkend Stagebedrijf op het gebied van HBO en WO. 

Stichting ELBHO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit bewaakt van stages en afstudeerplaatsen in het hoger onderwijs.We zijn benieuwd naar je!

Onze afdeling barst van de ruimte en creativiteit. Hiermee geven we jou een stevige basis om marketing en communicatie te ontdekken, van voor tot achter. Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan hieronder. We maken graag kennis met je. 
Vereisten

..

Emmeloord
Marketing
VanMeijel