Skip to content

Stage of Afstuderen

Nederland, Flevoland, EmmeloordStage of Afstuderen

Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Wij bieden verschillende plekken aan op diverse afdelingen. Zullen we eens kennismaken?


Stage Marketing & Communicatie

Wij digitaliseren bouwbedrijven. Aan ons, de afdeling Marketing, de taak om een strategie op te zetten om het contact met (potentiële) klanten, onze vele collega’s en andere belanghebbenden te stroomlijnen. We willen zichtbaar zijn!


In de breedste zin van het woord zijn we bezig met marketing en communicatie. We zetten online- en offline marketing campagnes op, creëren nieuws en blogs, organiseren events en houden onze bezig met leadgeneratie en PR. Als stagiair ben je volwaardig lid van ons team en help je in al deze elementen mee. Samen focussen we ons op het vergroten van onze (online) zichtbaarheid.


Stage HR

Vind jij het leuk om HR breed ervaring op te gaan doen binnen een klein HR-team? Als onderdeel van het team zal je volledig gaan meedraaien op onze HR-afdeling, ook hebben we diverse opdrachten liggen waar je mee aan de slag kunt gaan. We vragen van jou, als HR-professional, dat je het leuk vindt om in een team te werken, dat je makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe talenten. Wij snappen dat je voor school een onderzoeksopdracht zal moeten uitvoeren, daar krijg je bij ons dan ook alle ruimte voor en we helpen je erbij.


Stage Systeembeheer

Wij bieden jou een uitdagende stageplek binnen de afdeling netwerk-systeembeheer. Wij werken met een netwerk van plus minus 200 gevirtualiseerde servers op basis van VMWare zoals Windows en Linux. We zijn een erkend stagebedrijf en bieden jou een nauwe samenwerking met een ervaren netwerk-systeembeheerder. Tijdens jouw stageperiode wordt je intensief begeleid en leer je op den duur taken zelfstandig uit te voeren.


Opdrachten binnen Productontwikkeling

Effectief en innoverend ontwikkelen met de eindgebruiker in gedachten. Dat is wat wij bij VanMeijel doen. Onze developers zijn continu bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze oplossingen verder te ontwikkelen. Doordat deze ontwikkelingen voortdurend in beweging zijn hebben wij altijd ruimte voor een uitdagende (afstudeer)opdracht. Denk hierbij aan Gamify de teststrategie of automatisch testen. Of wil je graag security testen uitvoeren? We hebben ook een opdracht liggen op het gebied van Artificial Intelligence.


Stage BizzStream Amsterdam

Ben jij op zoek naar een stage waarin je kan programmeren met JavaScript? Maak dan kennis met BizzStream, want je komt te werken in een enthousiast team van ervaren developers van wie je veel kunt leren. Maar ook andersom staan wij ervoor open om van jou te leren. Als stagiaire ga je aan de slag met de verschillende projecten die wij hebben lopen en krijg je daarnaast ook de ruimte om jouw stageopdrachten uit te voeren.


Ander wensen?

Heb je zelf een tof idee voor een stage of afstudeeronderzoek? Of zie je andere mogelijkheden waar je VanMeijel graag mee wilt helpen? Daar gaan wij graag met jou het gesprek over aan. nog niet alle opdrachten zijn uitgewerkt, voor jouw specifieke wens schrijven we er graag een op maat!


Wat bieden we?

Je helpt ons met een passend, uitdagend vraagstuk waarin ervaren collega’s jou de juiste begeleiding geven. Je krijgt een vergoeding tijdens je stage en/of afstudeerperiode. Je gaat deelnemen aan het stagiaire netwerk, een tof initiatief met leuke extra's. En hierna? Grote kans dat je na je afstuderen bij ons kunt blijven werken!

ELBHO certificaat

Sinds 2022 is VanMeijel een Erkend Stagebedrijf op het gebied van HBO en WO.

Stichting ELBHO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit bewaakt van stages en afstudeerplaatsen in het hoger onderwijs.Een mooie opdracht / kans voor jezelf gezien? Of wil je met ons sparren over de mogelijkheden. Kom een keer langs en/of we plannen een online kennismaking. Neem contact op met Samantha Bal via de mail: sbal@vanmeijel.nl of telefonisch: 06 – 57 60 30 65.Vereisten

.

Emmeloord
Stage of Afstuderen

of

VanMeijel