Skip to content

Stage of Afstuderen

Nederland, Flevoland, EmmeloordStage of Afstuderen

Functieomschrijving

Hey student bedrijfskunde, IT, commerciële economie of bijvoorbeeld Business IT management!

Wij bij VanMeijel hebben iedere stageperiode plek voor verschillende studenten. Voor staffuncties en zeker ook voor studenten die bijvoorbeeld en bedrijfskundige opdracht moeten uitvoeren en/of een IT opdracht. Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeerplek dan kunnen wij deze jou misschien wel bieden. Zullen we samen bespreken waar jouw interesses liggen? Vaak kunnen wij daar een mooie opdracht voor uitwerken en soms hebben we deze al klaarliggen.


Hey HR-student!
Ben jij op zoek naar een (meewerk)stage met een uitdagend HR-vraagstuk? Lijkt het je leuk om beleid te schrijven of onderzoek te doen en wat daadwerkelijk in de organisatie gebruikt gaat worden? Dan zoeken wij jou!

Meewerkstage met of zonder beleids-/onderzoeksvraagstuk
Je kunt breed HR ervaring op gaan doen omdat je als teamlid gaat meedraaien op onze HR-afdeling, ook hebben we diverse opdrachten liggen waar je mee aan de slag kunt gaan. We vragen van jou dat je het leuk vindt om in een team te werken, dat je makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe collega’s voor ons familiebedrijf. Wij snappen dat je voor school een onderzoeksopdracht gaat uitvoeren, daar krijg je bij ons alle ruimte voor. We helpen je hier graag bij! Samen zullen wij op zoek gaan naar een leuke opdracht.

Hey student systeembeheer!

Ben jij op zoek naar een BOL-stage in een gevarieerde ICT-omgeving waarin je een diversiteit aan kennis en vaardigheden kunt geven en nemen? Vind jij het leuk om allround mee te werken met de netwerk-systeembeheer? Dan zoeken wij jou!

Zo gaat jouw stage eruit zien
Wij bieden jou een uitdagende stageplek binnen de afdeling netwerk-systeembeheer. Wij werken met een netwerk van plus minus 100 gevirtualiseerde servers op basis van VMWare zoals Windows en Linux. We zijn een erkend stagebedrijf en bieden jou een fijne samenwerking met een ervaren netwerk-systeembeheerder. Tijdens je stageperiode wordt je intensief begeleid en leer je op den duur taken zelfstandig uit te voeren

Ander wensen?

Heb je zelf een tof idee voor een stage of afstudeeronderzoek? Of zie je andere mogelijkheden waar je VanMeijel graag mee wilt helpen? Daar gaan wij graag met jou het gesprek over aan. nog niet alle opdrachten zijn uitgewerkt, voor jouw specifieke wens schrijven we er graag een op maat!


Wat bieden we?

Je helpt ons met een passend, uitdagend vraagstuk waarin ervaren collega’s jou de juiste begeleiding geven. Je krijgt een vergoeding tijdens je stage en/of afstudeerperiode. Je gaat deelnemen aan het stagiaire netwerk, een tof initiatief met leuke extra's. En hierna? Grote kans dat je na je afstuderen bij ons kunt blijven werken!

ELBHO certificaat

Sinds 2022 is VanMeijel een Erkend Stagebedrijf op het gebied van HBO en WO.

Stichting ELBHO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit bewaakt van stages en afstudeerplaatsen in het hoger onderwijs.Een mooie opdracht / kans voor jezelf gezien? Of wil je met ons sparren over de mogelijkheden. Kom een keer langs en/of we plannen een online kennismaking. Neem contact op met Samantha Bal via de mail: sbal@vanmeijel.nl of telefonisch: 06 – 57 60 30 65.Vereisten

.

Emmeloord
Stage of Afstuderen

of