Skip to content

Young Professional Developer

Nederland, Flevoland, EmmeloordProduct

Functieomschrijving

Klaar om je horizon te verbreden in de digitale wereld? Met het Young Professional program bij VanMeijel duik je in uiteenlopende projecten én blijf je al werkend leren. Door een kennismaking met verschillende IT vraagstukken, onze klanten en processen kun jij alle kanten op qua ontwikkeling. Dus, ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière? Lees dan gauw verder.Wat ga je doen als Young Professional low-code Developer?

Afhankelijk van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling duurt het programma gemiddeld vier tot acht maanden. Vanuit daar stroom je door naar de rol van low code developer. Vanaf de eerste dag geven we een vliegende start aan jouw plek binnen VanMeijel. We hebben een fantastisch en intensief programma waarin je in de breedte onze organisatie leert kennen, dan bedoelen we van klant tot code! Je werkt samen in een team van professionals en je komt veel in contact met collega’s van verschillende afdelingen. In deze periode ga je ook al vrij snel onder de motorkap van onze software producten (Metacom Online) kijken met ervaren collega’s. We werken met JavaScript, het ontwikkelteam van Metacom Online is ruim 10 collega’s groot.


Wat breng jij ons?

Je gaat bij ons de komende periode heel veel leren, een gezonde dosis leergierigheid moet je dan ook wel bezitten. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur reeds ervaring met programmeren en/of scripten (JavaScript). Je vind het leuk en belangrijk om je eigen ideeën in te brengen.


Wie zoeken wij?

  • Analytisch: je schrikt niet terug van abstractie, maar ziet dat juist als een uitdaging

  • Doorzetter: je vindt het leuk om je ergens in vast te bijten en geeft niet zomaar op

  • Samenwerker: je kunt goed zelfstandig werken, maar zorgt samen met je collega’s voor de successen


Ontmoet je collega’sWat bieden we jou?

Een marktconform salaris met groeimogelijkheden en een zeer mooie premievrije pensioenregeling. Je krijgt bij ons veel ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor het volgen van trainingen. Om de vrijdag hebben wij een VanMeijel Café met presentaties en een afsluitende borrel. Dagelijks is er vers fruit en we bootcampen achterop ons terrein.


Ook krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid in het uitoefenen van je functie (ook de optie om vanuit huis te werken);


Doen waar je goed in bent

Bij VanMeijel geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf kunnen blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Jouw persoonlijkheid, energie en ambities is waar we naar kijken. Affiniteit met de wereld van IT en/of de bouw is fijn, geen must. We vinden het veel interessanter wat jouw talenten en interesses zijn.


Waarom VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouw/infra bedrijven en aanverwante sectoren, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen. Binnen de bouwbranche spelen techniek en software een belangrijke rol en zijn er tal van mogelijkheden waarin wij onze klanten als Innovatiepartner graag ondersteunen.


Enthousiast geworden? Pas jij bij ons en wij bij jou? Wij maken graag kennis met je! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met

Nicòle van der Veeken, 06 - 10 69 68 57 of Michael Reijers, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail naar Samantha van de HR afdeling: sbal@vanmeijel.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Witte tekst ;)

Emmeloord
Product

of