Skip to content

Young professionals

Nederland, Flevoland, EmmeloordConsultancy

Functieomschrijving

Klaar om je horizon te verbreden in de digitale wereld? Met ons traineeship duik je in uiteenlopende projecten én blijf je al werkend leren. Door een kennismaking met verschillende IT vraagstukken, onze klanten en processen kun jij alle kanten op qua ontwikkeling.


Doen waar je goed in bent
Bij VanMeijel geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf kunnen blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Jouw persoonlijkheid, energie en ambities is waar we naar kijken. Affiniteit met de wereld van IT en/of de bouw is fijn, geen must. We vinden het veel interessanter wat jouw talenten en interesses zijn.


Hoe ziet het Young professionals eruit?
Afhankelijk van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling duurt het traineeship gemiddeld twaalf maanden. Vanaf de eerste dag geven we een vliegende start aan jouw plek binnen VanMeijel. Je begint op de afdeling Customer Care. Hier maak je kennis met onze klanten, onze producten, je collega’s, wie wij zijn als organisatie en onze uitdagingen. Je werkt samen in een team van professionals en je komt veel in contact met collega’s van verschillende afdelingen.


Je gaat bij ons de komende periode heel veel leren, een gezonde dosis leergierigheid moet je dan ook wel bezitten. Onze collega en wellicht jouw toekomstige collega, Iris van der Heijden, vertelt jou graag hier wat meer over: “ Je vindt het leuk om verschillende soorten vraagstukken op te lossen voor diverse klanten. Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, beschik jij over de kennis of verzamel jij intern de kennis die nodig is om tot de oplossing te komen. Je stopt pas als het gereed is”.


Diverse doorgroeimogelijkheden
Vanuit de afdeling Customer Care maak je kennis met alle teams binnen VanMeijel. Je ontdekt welke uitdagingen en doorgroeimogelijkheden voor jou interessant zijn. Waar kunnen we gezamenlijk ambities realiseren? Zet bijvoorbeeld een volgende stap richting consultancy, sales, productontwikkeling of projectmanagement. Na het traineeship ben jij een volwaardige collega op deze afdeling.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Je bent ambitieus en leergierig.


Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris met groeimogelijkheden;
  • Een premievrij pensioen;
  • Om de vrijdag een VanMeijel Café met (digitale) presentaties en een afsluitende borrel;
  • Vrijheid en zelfstandigheid in het uitoefenen van je functie (ook de optie om vanuit huis te werken);
  • Een nuchtere poldermentaliteit, volop innovatie en fris familiebedrijf.


Waarom VanMeijel?
Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen. Binnen de bouwbranche spelen techniek en software een belangrijke rol en zijn er tal van mogelijkheden waarin wij onze klanten als Innovatiepartner graag ondersteunen.

Enthousiast geworden? Pas jij bij ons en wij bij jou? Wij maken graag kennis met je! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Samantha Bal, 06 - 57 60 30 65 of stuur een mail: sbal@vanmeijel.nl
Vereisten

.

Emmeloord
Consultancy

of

VanMeijel