Skip to content

Ontmoet je nieuwe collega's

Hoe is het om te werken bij VanMeijel?

Plezier in je werk

Gezellige collega's

Zelfontwikkeling

ONZE COLLEGA'S

Mensen zijn de kracht van ons bedrijf. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers. Startende medewerkers. Medewerkers met passie. Maar ook studenten vol ideeën. Toegewijde collega’s die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. 

“Het waarmaken van de visie ‘bouwen kan simpeler’ gebeurt niet alleen via de software. Ik merk dat zelf aan de open cultuur. Je kunt altijd terecht met vragen en iedereen is bereid te helpen als je er niet uitkomt. Zeker als je nieuw bent is dat erg prettig.”

Iris van der Heijden

Customer Care Medewerker

“VanMeijel bood mij de kans om als Consultant aan de slag te gaan. Ik heb er zeker geen spijt van. Het is enorm prettig werken binnen de informele bedrijfscultuur die er heerst. Ik bevind mij in een gezellig, collegiaal en enthousiast team waarin ik me de komende jaren kan blijven doorontwikkelen.”

Marvin Hooijer

Consultant

“In 2010 ben ik bij VanMeijel begonnen met mijn afstudeeropdracht. Na het afronden van mijn studie kreeg ik een fulltime baan aangeboden. Een mooie springplank! Na 10 jaar werk ik er nog steeds met veel plezier.”

Peter Winkeler

Manager Commercie

Jan Harmen Wind, Applicatie Specialist

“Na mijn studie Integrale Veiligheid en omzwervingen bij de brandweer, ING en Achmea was ik op zoek naar een organisatie waar ik kon groeien naar een interessante functie waar ik mijn ei in kwijt kon en me voor langere tijd kon blijven ontwikkelen. En dat is gelukt bij VanMeijel!”

Rubi Hulleman, Consultant

“Als consultant kan het in het begin een behoorlijke klus zijn om de vraagstukken van de klant te begrijpen. Als voorbereiding hierop ben ik begonnen bij Customer Care. Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging om klanten doelgericht te kunnen helpen. Zodat zij uiteindelijk goed gebruik kunnen maken van onze producten en alle mogelijkheden die we hebben.”