Skip to content

Stage & afstuderen -

Wil jij jezelf ontwikkelen bij een snel groeiende en vernieuwende organisatie? Kom dan stage lopen of afstuderen bij VanMeijel. Wij zijn een no-nonsense ICT-bedrijf dat jou voortdurend uitdaagt. Jij wordt omringd door een mix van jonge en ervaren mensen in een sector die dagelijks nieuwe kansen biedt.

Waarom kiezen studenten voor ons?

Bij VanMeijel werken we continu aan het worden van een steeds leukere en betere werkgever. A Great Place to Work sluit met het meten van vertrouwen, trots en plezier goed aan bij de waarden die wij ook belangrijk vinden.

En nee, dit is niet alleen maar een verkooppraatje om meer medewerkers of studenten erbij te krijgen. Deze hebben wij graag, maar wij willen zeker ook de huidige medewerkers tevreden houden. We hopen het aantal VanMeijel ambassadeurs steeds meer en meer te kunnen laten groeien.

Recent hebben kunnen vieren dat wij het certificaat behaald hebben, nu gaan wij eerst verder met het nog greater maken van ons bedrijf en de cultuur.

ELBHO certificaat

Sinds 2022 is VanMeijel een Erkend Stagebedrijf op het gebied van HBO en WO. 

Stichting ELBHO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit bewaakt van stages en afstudeerplaatsen in het hoger onderwijs.