Skip to content

Webinars over digitaal bouwen

Wist je dat we regelmatig een webinar organiseren? Zo houden we onze klanten (en natuurlijk onze collega’s!) op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van digitaal bouwen.

Er is voor ieder wat wils: er zijn webinars over het creëren van een digitale strategie, productsessies over nieuwe functionaliteiten en sessies om inspiratie op te doen van nieuwe ontwikkelingen.

Onze webinars duren 30 minuten en zijn geheel vrijblijvend te volgen vanuit je eigen stoel. Iedere webinar wordt gegeven door één van onze collega’s met expertise op gebied van het onderwerp. Dit kan iedereen zijn: een developer die vertelt over de nieuwste functionaliteiten in Metacom, een consultant die het belang van transformeren uitlegt of een collega van de sales die veel kan vertellen over de ontwikkelingen van BIM. Oftewel: we laten de expert aan het woord. Inspirerend en laagdrempelig!

Benieuwd welke webinars er allemaal aankomen? Onze evenementenpagina vullen we aan zodra er nieuwe webinars zijn. Gemiste webinars kunnen worden teruggekeken via onze supportpagina.